Kaneman Entertastement

Traiteurs Venlo
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Baarlosestraat 342 Kaart
Plaats
5926 PN  Route Venlo
Telefoon
077 382 6830
E-Mail
info@kaneman.nl
Facebook
KanemanEntertastement
Website

Informatie

Wij zijn Kaneman Entertastement, hét adres voor al je events, feesten en partijen. Geen gewone feesten en partijen, maar events waar nog lang over wordt nagepraat. Heb je het woord ‘entertastement’ in onze naam gezien? Juist ja, dáár draait het om. Wij zorgen ervoor dat mensen herinneringen maken; hét kostbaarste bezit van mensen in deze tijd. Dat doen we door gasten te entertainen, op culinair vlak én meer. Kaneman Entertastement zorgt voor een totaalbeleving die klopt van begin tot eind, een smakelijk feest voor in de boeken. Wil je jullie bedrijfshal omtoveren tot een balzaal voor 300 in gala gestoken werknemers? Of wil je de kantoortuin omtoveren tot festivalterrein? Niets is onmogelijk bij Kaneman Entertastement. Of je nu een klein besloten feest wil organiseren voor een jubilaris, of de opening van het nieuwe pand groots wil vieren met een lichtgevende dansvloer en een dj. Ons maakt het niet uit. Het enige wat voor ons telt, dat zijn jouw wensen. En die kunnen niet specifiek genoeg zijn. Want ook de aankleding, decoratie, de styling en de wijze waarop de gerechten worden gepresenteerd is naar onze mening belangrijk. Beleving, details die het verschil maken, dáár draait het om. Samen zorgen we ervoor dat een event tot leven komt, gasten entertaint en verrast worden, óók op culinair gebied. Wij maken van jouw feest een gebeurtenis waar iedereen nog lang over napraat. Een (walking) diner in je woonkamer, een bruiloft in je achtertuin of een barbecue met vrienden? Op een braakliggend terrein of in een weiland? Ja hoor, geen probleem! Kaneman Entertastement organiseert het op ieder denkbare locatie. Zo hebben we ons kunstje al eens vertoond in een circustent en serveerden we kunstzinnige creaties tussen schilderijen in een museum. Heb je grootse, haast onmogelijke plannen? Schroom dan niet om ons te bellen of te mailen. Niets is onmogelijk. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat je gasten een avond krijgen om nooit te vergeten.

Kaneman Entertastement is gevestigd op Baarlosestraat 342 . Het volgende wordt aangeboden: Traiteurs In Venlo zijn er 4 andere Traiteurs. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Bedrijfscatering, Partycatering, Catering op willekeurige locatie, Beurs, Diner, Evenement, Feest / partij, Gala, High tea, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Lunch, Ontbijt, Receptie, Biologisch, Borrelhapjes, Walking dinner, Champagne, Cocktails, Frisdrank, Likeur, Sap, Sterke drank, Alleen op afspraak, Wijn, Partyservice, Borrel, Brunch, Barbecue, Vegetarisch, Warm buffet, Bier, Koffie, Thee, Personeelsfeesten, Productpresentatie, Netwerkborrel, Beurs catering, Kerstborrel, Relatie event, Jubileum feest, Opening, Walking diners, Sitting down diners, Bruiloften.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Kaneman Entertastement

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Invoice

Categorieën

Traiteurs
0773826830 077-382-6830 +31773826830

Kaart Baarlosestraat 342

Loading map...